FASTE AKTIVITETER

Her på siden kan du se de faste ugentlige aktiviteter vi har i klubben. Vær opmærksom på at denne side vil ændres over tid, i forhold til aktivitetsinteresse, årstider osv.

CAFÉEN


Caféen er, udover stedet hvor man køber dagens ret, frugt og grønt osv., også et sted man altid er mere end velkommen til at deltage i forberedelse af mad, servering, små hyggelige projekter og god stemning.
Primær voksen: Mette


 

STUEN

Stuen er vores "baserum" som ligger i forbindelse med Caféen, et rum som oftest er lig med ankomst i klubben, her dagen for mange starter, her man altid kan finde info om dagens aktiviteter, dagens ret og ture ud af huset osv. I stuen kan man også altid finde en klubansat, som man kan vende dagens forskellige historier og oplevelser med.  


I stuen kan man tage et spil pool, forskellige brætspil, hører musik, hænge ud med sine venner, se film osv. Stuen er også et åbent rum for nye sjove projekter og idéer. 
Primær voksen i stuen er: Stefan

 

GARAGEN


På Ritavej har vi Garagen, et godt gammeldags værksted for reparationer, mekanik og sjove opfindelser.
Drengen fra klubben har indrettet en "garage" i vores gamle skur. Et sted hvor de mødes omkring at skille gamle ting af, cykler, motorer, computere osv., for at samle og opfinde alt mulige nye og sjove ting. De lapper, smøre, pudser og reparerer deres egne, og andre klubmedlemmers cykler. 

I Garagen handler det om at bruge sine hænder, lære at bruge noget værktøj og få beskidte fingre.
Det handler om kreativitet, skaberlyst, opfinderi og ingeniørskab.
Og så handler det om kammeratskab, samarbejde, det fælles ansvar og om at udvide og tilføje nyt til sine Personlige Kompetencer.

Garagen har åbent fast hver torsdag fra klokken 14:30-17:30 i sommerhalvåret.

Primær voksen:
Tim

COMPUTERRUMMET


Computerrummet har åbent hver dag fra 13:30 til lukketid. 
Rummet er opdelt i to afdelinger, en for 3. og 4. klasse og en for 5. klasse og op. Dette gøres ud fra at de største i klubben ofte må spille spil de mindre ikke må. 
I klubben spilles mest spil som "Leaque of Legends", Counter Strike", Mindcraft" osv. 
Alle sammen sociale online spil hvor grupper spiller mod grupper. 
Hver dag sættes der turneringer op, lokalt eller mod andre klubber. 
Primær voksne: Jimmy og Nicklaes

 

VÆRKSTEDET


Klubbens krea-værksted er åbent hver onsdag og torsdag fra klokken 13:30 til lukketid.
Et hyggeligt rum for både piger og drenge hvor man kan lave mange forskellige ting, som blandt andet lære at sy, lave smykker, tegne og male og lave gaver til foreksempel jul og fødselsdage.
Primær voksen: Janina

 

"SALEN"


I vinterhalvåret er vi i de to gymnastiksale hver mandag og onsdag fra klokken 15:00-17:00.
I salen er der mange forskellige tilbud som fodbold, håndbold, volley, stikbold osv. Men der er altid plads til nye gode aktiviteter, som noget af det nyeste kan vi nævne "Nerf-Krig" og Cubansk Badminton.
Primær voksne: Tim

 
Espergærde Fritidscenter | Telefon 49 28 24 26