NYHEDER - IDRÆTTEN

Klubben går over til Tabulex.

Pr. 25. september går klubben over til Tabulex dialogplatformen. Du kan læse mere om det i linket til højre.

BILLIGERE AT GÅ I KLUB!

BLIV VENNER MED IDRÆTTEN PÅ FACEBOOK!


Søg efter EFC Idrætten på facebook
 

Livsstil for familier

Livsstil for familier er et gratis livsstilskursus for familier i Helsingør Kommune. Du kan i linket nedenunder se vores lillereklamespot!

Er du borger i Helsingør kommune og er du eller dit barn udfordret mht vægten, eller af  en uhensigtsmæssig livsstil, så er her en helt unik og GRATIS mulighed.

Vi har lavet et kursus i Helsingør Kommune for børnefamilier, hvor vi mødes en gang om ugen og arbejder med livsstil. Vi er ca 10 familier på holdet.

Vi har sammensat et hold af undervisere, der er eksperter på motion, mad og de mentale ændringer, der skal til for at komme i mål.

Vi ved også at det er meget nemmere og sjovere at arbejde med livsstil, når man gør det sammen. Så det gør vi og der er støtte og motivation at hente! Vi hjælper hinanden i mål og vi HAR det sjovt!

Kurset er langt fordi vi ved det tager tid at ændre vaner . I har mulighed for at være på kurset i 1 år og efterfølgende være en del af det netværk, der bliver etableret undervejs. Det her er en unik og GRATIS mulighed for at få den livsstil man gerne vil have og give videre til sine børn.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere, så tøv ikke med at kontakte mig på mobil 2531 3267 eller mail: hpp04@helsingor.dk

Mvh

Helle Pedersen

Livsstil for familier

Helsingør kommune

http://www.helsingor.dk/borger/sundhed-og-forebyggelse/sundhedstilbud/traening-og-motion/livsstilskursus/

Espergærde Fritidscenter | Telefon 49 28 24 26