KANINGÅRDEN

Kære kanin ejere og familie

 

Ny weekend fodringsplan for det kommende halvår, som I skal kigge igennem og bytte dato hvis I er forhindret på den tildelte, ligger her til højre på siden.

Kære familier til kaninejerskab.

Vedrørende betaling for kaninophold fra:

Vi har fået nyt kontonummer til indbetaling:
Spar Nord
Reg.nr. 9035 kontonr. 4573717614

Prisen er 600,00 kr. pr. kanin pr. år, som dækker bur, halm, hø og foder samt dyrlægekonsultation. Har man sin kanin hjemme og den har behov for dyrlægekonsultation, betaler ejerskabsfamilien selv.

VIGTIGT: Det er vigtigt, at I skriver Kanin KLUB3, måned/år samt jeres barns navn.
Husk at det ikke er kaninens navn, bare ”kanin”. 

VORES KANINGÅRD

I vores kaningård har vi omkring 40 kaniner som ejes af vores medlemmer. Vi har en indhegnet løbegård og et stort areal med græs og områder hvor kaninerne kan løbe under opsyn. For ikke at få uønskede kaninunger har vi valgt at alle hankaniner skal være kastreret, så både hunner og hanner kan løbe frit sammen. Vores bure er i størrelsen 2-4 kaniner i hvert bur.

Når du har kanin hos os er du en del af kaningårdens fællesskab og du skal passe din egen kanin og være med til at passe de øvrige. Kaninerne skal dagligt have motion, børstes, kæles med og have frisk vand og mad. I klubbens åbningstid er jeg, Jeanne, i kaningården største del af tiden. Jeg hjælper til med at passe og pleje kaninerne, lave forskellige aktiviteter som at ordne udstyr, motionere kaniner m.m.. Hvis ikke du har din egen kanin kan du være med til at passe dine venners kaniner, og hermed deltage i kaningården.

Som kaninejer er der forskellige opgaver du forpligter dig til, såsom at have foderweekend med din familie, 2 til 3 gange årligt. At muge ud hos din kanin en gang ugentlig, og du betaler selv for foder og halm.

Er du glad for dyr og vil du gerne være sammen med kaniner, så kom og vær med i klubbens kaningård.

Espergærde Fritidscenter | Telefon 49 28 24 26