VELKOMMEN TIL RITAVEJ

VELKOMMEN TIL KLUBBENS HJEMMESIDE


Her kan du finde informationer om det meste af det du måtte ønske at vide om din og vores fritidsklub. Du kan blandt andet læse om dagligdagen i klubben, få overblik over vores daglige tilbud af værksteder og aktiviteter, se billeder og video, samt praktisk info om åbningstider osv. 

START I KLUB

Ritavej er det sted hvor dit barn i begyndelsen af Maj måned starter sit fritidsklubliv. Det er her at den vigtige etablering af fremtidige relationer og langvarige venskaber sker.

Det er en stor overgang for mange børn at gå fra SFO tilværelsen til at gå sammen med de store børn fra 3-8 klasse. Derfor er det vigtigt at børnene får en god start i klubben og hurtigt føler sig trygge.

Vi opmuntrer derfor både børn og forældrer til at prioritere opstarten i klubben højt. Et regelmæssigt fremmøde frem til sommerferien er som regel lig med en god overgang; Etablering af nye venskaber, gode voksenrelationer og deltagelse i en masse sjove aktiviteter.

 

OVERGANG FRA SFO TIL KLUB

Som nævnt ovenfor er overgangen fra SFO til fritidsklub en meget vigtig overgang i dit barns liv. 
Tryghed spiller en stor rolle, og den skabes for mange børns vedkommende gennem deres kendskab til de voksne de har tillid til og gennem kendskab til stedets fysiske konstitution.
Derfor har Ritavej et omfattende samarbejde med SFO´erne ved Tibberupskolen og Espergærdeskolen.
Ungerne kommer på besøg i klubben i løbet af foråret og deltager i klubbens liv således at de er bekendte med stedet og klubbens voksne allerede før de starter i klub.

Du kan læse meget mere om vores pædagogiske fundament under faneblad "det faglige EFC".

HVERDAGEN I KLUBBEN
 

Som ny i klubben skal man krydse sig ind på en liste i Caféen frem til sommerferien. Så kan vi holde øje med hvem der er på klubben, og hvor meget den enkelte kommer.

Der er en masse aktivitets muligheder forbundet med at gå i klubben. Dem kan du læse om ved at klikke på: faste aktiviteter, værksteder og under nyheder. 
Espergærde Fritidscenter | Telefon 49 28 24 26